Dagboek pups week 3 t/m week 8
De pups hebben een mandje gekregen waar ze makkelijk in en uit kunnen Ze hebben nu meer speelruimte nodig en eten al brokjes, ze zijn er erg snel bij.

Even relaxen na een intensief speeluurtje door de huiskamer.

Onze opvoedkundige loesje hebt mee met het socialiseren van de pups, of leren ze nu hoe mol ik een teckel? ha ha het lijkt er wel op. Ja de kist hebben we ook nog, met z'n allen moe gespeeld.
Voor de eerste keer buiten, mooi weer wat een feest. Weer een nieuw avontuur voor de pups.

En toen kwam de Raad van Beheer op bezoek, en de pups werden allemaal gechipt.

Het buurmeisje op bezoek, wat een leuk meisje. Met z'n 2en door het lukje heen, moet kunnen.
Ja ja voor herhaling vatbaar, dat gaat lekker snel. In de aanval onder de buik van mama, nog steeds lurken ze naar hartelust.
Alvast wennen aan de bench, want morgen met z'n allen naar de dierenarts voor de 1e inenting. Gezellig met z'n allen er in. foto's komen nog.

Lekker buiten spelen blijft een favoriete bezigheid,  Duiken in de waterbak, en broekspijpen opeten ha ha.

Daar is het buurmeisje weer op bezoek, even knuffelen met de pups, en op de foto voor het plakboek.

Roosje wil ook nog even een knuffel, ja die zorgt er wel voor dat ze niet te kort komt Voor de verandering weer even binnen, een enorme onweersbui, ja nu mogen jullie even niet naar buiten, dus weer even in de huiskamer.
Het is weer prachtig weer, en de pups mogen weer in de serre, en natuurlijk maken ze weer gebruik van het hondeluikje om lekker buiten te spelen.
Een honde luikje is ook een heerlijk slaap plaats met dat warme weer.  >>> Ligt dat nu echt zo comfortabel?  Wordt vervolgd.
   

Vandaag 3 augustus 8 weken oud, even poseren.   Wat zijn we mooi en lief hé?