Puppyfoto                                                                                
Trek er maar een weekendje voor uit !
Haal de film uit de doos en maak je camera in orde.
Haal het filmdoosje uit de bek van je pup en gooi het weg .
Haal je pup uit de vuilnisbak en maak je pup weer schoon.
Kies een mooie achtergrond voor je foto !
Zet je camera op het statief, controleer of hij goed is ingesteld en controleer de flitser.
Zoek je pup en haal de vuile sok uit zijn bek.
Zet je pup op de plek waar je de foto wil maken en ga naar je camera.
Vergeet die plek en kruip met handen en voeten achter je pup aan.
Stel met 1 hand je camera terug in terwijl je met je andere hand je pup  op een afstandje probeert te houden.
Pak een tissue en haal de afdruk van je puppies neus van de lens .
Zet de kat buiten en behandel de krabben op je puppies neus.
Leg je tijdschriften terug op de koffietafel.
Probeer je puppies aandacht te krijgen door met een piepspeeltje boven je hoofd te piepen.
Zet een nieuwe bril op en controleer je camera op schade.
Spring op tijd, pak je puppie bij zijn nek en achterste en zeg; nee dat moet je buiten doen.
Bel iemand die niet allergisch is voor honden en vraag of hij wil helpen de troep op te ruimen.
Maak een drankje voor jezelf klaar.
Ga in een stoel zitten ,leg je voeten op tafel, nip aan je drankje en neem je vast voor je puppie morgenvroeg de commando's 'zit en blijven' te leren.
 

 

LHASA_HOROSCOOP

Ram 21 maart-20 april

De ram Lhasa is avontuurlijk en energierijk, wil altijd nieuwe dingen ontdekken. Ram Lhasas houden van een eind wandelen en hun zoektochtrijke karakter leidt hun naar de goede weg. Hun vertrouwen en impulsiviteit leidt soms tot best gevaarlijke situaties, of het nou het volgen van een konijn is, 
in een netel stappen of in een vijver vallen is. 
 De ram zal de moed nooit opgeven en altijd en nieuw avontuur induiken.

Stier 21 april-20 mei

De stier Lhasa is liefhebbend en knuffelerig. Ze zijn geduldig en betrouwbaar, altijd rekening houdend met hun baasjes gebruiken en nukken. Ze houden ervan om voor de kachel te liggen, of opgerold op een deken. Stierlhasas vinden het heerlijk om tijd door te brengen met hun baasjes en kunnen zelfs jaloezie vertonen als die tijd naar een ander gaat. Ze zijn stil, vredig en voelen zich het prettigst als hun omgeving prettig en veilig is, zeker met een bot in de buurt.

Tweeling 21 mei-20 juni

De tweeling Lhasa is een levendige hond die zich overal aanpast, ongeacht de situatie. Ze houden ervan te communiceren met hun eigenaren, om bijv. een nieuwe ervaring of ontdekking te delen. Hoe oud ze ook zijn, tweelinglhasas zijn altijd jeugdig.

Kreeft 21 juni-20 juli

De kreeft Lhasa is beschermend en zorgzaam. Wie in wil breken moet zeker niet bij een kreeftlhasa naar binnengaan. Kreeftlhasas zijn emotioneel en gaan altijd op hun intuitie af; ze weten wat er aan de hand is, voordat de eigenaar het weet. Ze zijn ook gevoelig en lief. Het zijn de sympathiekste Lhasas, omdat ze voelen wat de eigenaar voelt. Helaas telt dit niet voor de postbode....

Leeuw 21 juli-20 augustus

De leeuw Lhasa is sterk en loyaal. Ze zijn enthousiast en vol energie. Ze houden van elke activiteit, van rennen en rollebollen. Leeuwlhasas zijn er van overtuigd dat ze de baas zijn, en ook al zijn ze liefhebbend en zorgzaam, ze zijn altijd de baas. Boven alles is de leeuwlhasa trouw en loyaal tot eigenaren, behalve wanneer er katten bij betrokken zijn.

Maagd 21 augustus-20 september

De maagd Lhasa is bescheiden en zelfs verlegen. Zelfs als de Lhasa weet dat hij knap is, wil hij niks weten van eigendunk en bijv. shows. Ze zijn betrouwbaar. Als je een maagdlhasa een taak geeft, zal hij het helemaal uitvoeren, met liefde en trouw. Ze houden van de zon en liggen graag op een kleedje naar hun familie te kijken. Helaas verliest de maagdlhasa zijn bescheiden-en verlegenheid op het moment dat hij een hondenkoekje ziet.

Weegschaal 21 september-20 oktober

De weegschaal Lhasa is makkelijk en sociaal. Ze zijn relaxed en thuis houden ze van kleine persoonlijke verzamelobjecten. Ze zijn blij als er visite is en vinden het heerlijk om zich op te krullen onder of naast de koffietafel. Het belangrijkste ding van de weegschaallhasa is dat ze met alle mensen en honden op kunnen schieten. Niks van hun opwinden of boos maken, behalve die grote bernesennen....

Schorpioen 21 oktober-20 november

De schorpioenlhasa is vastberaden en gefoccuseerd. Deze honden bereiken altijd wat ze willen ook al moeten ze door het vuur. Ze zijn passionele en vasthoudende honden, houdend van elke soort activiteit, zelfs als ze hun eigen uitputten door het plezier. Ze kunnen uren ergens mee bezig zijn, ergens naar zitten staren zonder dat ze ook maar een beweging geven. Helaas gaat dit niet op als je met een zak voer rammelt.

Boogschutter 21 november-20 december

De boogschutter Lhasa is een zelfstandige, vrije hond. Ze houden van grote ruimtes en het ontdekken van dingen. Het zijn vrolijke, goed geluimde honden, die ontzettend van een robbertje stoeien houden. Ze zijn open, eerlijk, uiten hun gevoelens. Ze zijn het gelukkigst op een open veld met eigenaar die een bal gooit.

Steenbok 21 december-20 januari

De steenbok Lhasa is voorzichtig en geduldig. Ze weten dat goede dingen komen bij honden die geduld hebben. Dat verklaart het gestaar als de eigenaar in de keuken bezig is. Ze houden van standvastigheid, slapen in een mand, op dezelfde plek, met een bot op dezelfde plek als eerst. ze zijn erg gedisciplineerd, behalve wanneer het op levertraktaties neerkomt.

Waterman 21 januari-20 februari

De waterman Lhasa is vriendelijk en loyaal. Ze houden ervan om rond te hangen waar de eigenaar is, bij de tv of waar dan ook. Watermanlhasas zijn alleenstaand en houden ervan om dingen uit te vinden, kijken hoe ze die bal onder de bank vandaan kunnen krijgen. De watermanlhasa is een echte vriend in elke sfeer of gemoedstemming, behalve als de eigenaar zijn eten vergeet.

Vissen 21 februari-20 maart

De vissen lhasa is een aardige, zorgzame hond. Ze hebben een geefkarakter, en zijn heel zorgzaam. het zijn uitmuntende honden voor reddingswerk en therapiehond. Door dat ze niet egocentrisch zijn, zijn ze makkelijk binnen en buiten het huis, nooit overstuur om zich aan te passen voor de eigenaar. ze zijn makkelijk te trainen en houden van lange wandelingen. Zeker als deze tot parken leiden.  

 

>>>>